El vocabulari de les xarxes socials conté actualment prop de 170 termes relacionats amb les diferents xarxes. Com a novetat, el recull incorpora ara la classificació de totes les entrades per àrees temàtiques, tipus de xarxes i filtres de termes.

Xarxes socials
.

Ha inclòs, com a novetat, una classificació de totes les entrades per àrees temàtiques. D’aquesta manera, en la consulta es pot saber a quina xarxa s’aplica cada terme i també es pot fer un filtre de termes per a cadascuna de les xarxes disponibles: Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat, Tik Tok, LinkedIn, Pinterest i Youtube. En aquest sentit, s’han elaborat fitxes per a termes que encara no s'hi podien trobar, entre els quals destaquen, per exemple, història destacada (per a la highlight story d’Instagram), duet (per a Tik Tok), o missatge directe (per a Facebook, Twitter i Instagram).

El Vocabulari de les xarxes socials va veure la llum l’any 2014, fruit de la col·laboració entre el TERMCAT, que hi aporta el treball terminològic, i la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió del Departament de la Presidència, que per mitjà de la Guia de xarxes socials de la Generalitat de Catalunya estableix les pautes comunes per a la presència homogènia de la Generalitat a les xarxes socials. Forma part de la col·lecció Diccionaris en Línia del TERMCAT, que ofereix actualment més de 160 títols dedicats a diversos camps d’especialitat.