Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El repte de la transformació digital per a les entitats socials

Publicat el 07/02/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Dues persones treballant davant l'ordinador
El tercer sector està en l'etapa d'enlairament en l'àmbit digital, el qual comportarà un canvi profund en les organitzacions, per rawpixel.com a Unsplash. Llicència: sense restriccions conegudes de drets d'autor (Flickr)

L'Institut d'Innovació Social d'ESADE i la Fundación PwC han publicat un informe que vol servir com a punt de partida per explorar el repte que suposa la transformació digital a les entitats socials. Hi afirmen que el tercer sector està en l'etapa d'enlairament en l'àmbit digital i que aquest comportarà un canvi profund en les organitzacions.

Segons l'estudi 'La transformación digital de las ONG. Conceptos, soluciones y casos prácticos', les entitats no lucratives estan prenent accions per adaptar-se i aprofitar els canvis que aporta la tecnologia, però, tot i així, només el 8% de les ONG té una estratègia digital definida com a tal.

L'informe considera que els manca "una estratègia global com a entitat" i que "per sobreviure com a organització serà necessari plantejar-se un canvi profund que transformarà les operacions i que podria fins i tot fer replantejar l'estratègia de l'entitat".

La publiació ofereix algunes claus per elaborar una estratègia digital i mostra dos casos d'èxit d'organitzacions que han apostat per la transformació social: Save the Children i Arrels Fundació.

 

Et pot interessat també