Formació Càpsules TIC al Punt TIC Palau
.

Les TIC poden ajudar a facilitar i dinamitzar l'aprenentatge, i un exemple són les tres apps que les persones usuàries del Punt TIC Palau han conegut a la formació Càpsules TIC per a promoure el coneixement de l'entorn.

Una app per a detectar les muntanyes

PeakLens és una app imprescindible per anar a la muntanya que utilitza realitat augmentada i realitat virtual per als amants de les muntanyes, excursionistes, trekkers. Amb tan sols la càmera del mòbil permet veure el nom dels pics d'un territori i la seva altura, així com la distància en què es troben. Té diversos botons, entre ells tres cercles que serveixen per a ajustar la distància dels pics que es volen veure. La trobeu per a Android.

Una app per a detectar els ocells segons el seu cant

BirdNET és una app per a reconèixer espècies d'ocells a través del so. Va ser dissenyada per un equip internacional interdisciplinari de persones biòlogues i enginyeres a través del finançament d'un projecte europeu. Els seus servidors guarden milions de registres d'àudio dels sons que emeten milers d'espècies d'ocells. La trobeu per a Android.

Una app per a identificar plantes

Pl@ntnet és una eina per a ajudar a identificar plantes a través de fotografies. Està organitzada en diferents temàtiques i flores geogràfiques. La trobareu per a Android o iOS i també es pot utilitzar a través del buscador web.