L’organització està valorant els projectes europeus presentats. Properament, es farà públic el veredicte i s’anunciaran els projectes europeus guanyadors de les cinc categories. Molta sort!

Imatge del European Digital Skills Awards
Imatge del European Digital Skills Awards. Tipus de lletra: European Digital Skills Awards. Llicència: Tots els drets reservats.

Els European Digital Skills Awards 2023 volen reconèixer i promoure els projectes i les iniciatives europees relacionades amb les competències digitals. Aquest any, s’ha posat en marxa una nova convocatòria dels reeixits guardons i el Punt TIC La Florida - Les Planes de la localitat de L’Hospitalet de Llobregat s’hi ha presentat. L’espai, gestionat per la Fundació AEMA amb el finançament de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, treballa per a promoure l’alfabetització digital, donar suport en els tràmits digitals i assessorar en l’àmbit digital a joves, persones adultes i persones grans, així com a persones en risc d’exclusió social, en situació d’atur o migrades. En concret, el Punt TIC La Florida - Les Planes dinamitza un projecte molt interessant i de gran impacte social que treballa per a reduir les bretxes digitals i l’exclusió social a un dels barris amb més densitat de població de tota Europa. La iniciativa inclou l’acostament dels serveis a la ciutadania a través del ‘TIC Truck 6.0’, un projecte itinerant d’acompanyament digital ubicat en un contenidor de transport marítim reciclat que promou accions de suport en diferents tràmits digitals.

Actualment, l’organització està valorant tots els projectes europeus presentats. Properament, es farà públic el veredicte oficial i s’anunciaran els projectes europeus guanyadors de les cinc categories. En aquest sentit, els European Digital Skills Awards 2023 premien l’empoderament del jovent en l’àmbit digital, la inclusió en el món digital (on s'ha presentat el Punt TIC La Florida - Les Planes), les competències digitals en l’àmbit educatiu, les dones a les tecnologies de la informació i de la comunicació i les millores digitals en entorns laborals.