‘Sense Cita Prèvia’ està conduït per dues presentadores fixes i compta amb la col·laboració de les persones usuàries del Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet. Descobreix tots els detalls!

Imatge de Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet
Imatge de Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet. 2023. Tipus de lletra: Fundació Privada Integramenet. Llicència: Tots els drets reservats.

El Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet, gestionat per la Fundació Privada Integramenet, impulsa el pòdcast ‘Sense Cita Prèvia’. La iniciativa va sorgir de la necessitat d’implantar una nova activitat tecnològica per a promoure la participació de les persones usuàries de l’espai i per a donar altaveu a la ciutadania.

El pòdcast ‘Sense Cita Prèvia’ està conduït per dues presentadores fixes i compta amb la col·laboració de les persones usuàries del Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet. La iniciativa conté entrevistes d’interès sobre temes d’actualitat i generalistes. En aquest sentit, algunes de les persones entrevistades han estat l’escriptora, mestra i catedràtica Marta Vallverdú i Borràs, guanyadora del premi de la Crítica Serra d’Or de Recerca en Humanitats amb el llibre ‘Seixantisme’; la terapeuta Elisabeth Luciano; la Susana Chalop i la Rosa Hoyos, que van explicar el seu procés de migració; la Sandra Guerrero, que va compartir la seva malaltia, o la professora de ioga Valeria Zamalloa. Des del primer moment, ‘Sense Cita Prèvia’ ha tingut una bona acollida entre el públic. Així doncs, el pòdcast es pot trobar a l’Ivoox i a les xarxes socials del Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet.

Paral·lelament, el Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet dinamitza tallers d’alfabetització digital, classes de reforç de la llengua (català i castellà) i sessions relacionades amb l’ocupabilitat. De la mateixa manera, en col·laboració amb l’oficina del SOC de Santa Coloma de Gramenet, s’ha realitzat un taller per a treballar les eines TIC des d’una mirada de recerca de feina. Així mateix, es fan capacitacions per a aprendre a fer tràmits, així com es proporciona l’espai i els recursos per a poder fer els tràmits de manera autònoma.