En Cinto Niqui, director de l'Altra Ràdio de RTVE sobre cultura audiovisual i tecnologia ètica, ens explica el seu Premi a la Comunicació i la Divulgació amb motiu de la 27ena Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica de Telecos.cat.

Parlem amb el director de 'L'altra ràdio' de Ràdio 4, Cinto Niqui, ha estat guardonat amb el Premi a la Comunicació i la Divulgació amb motiu de La 27ena Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, organitzada per l'Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya.

Amb més de 42 programes a l'esquena, l'Altra Ràdio és un programa de RTVE a Catalunya que parla sobre cultura audiovisual fet en català amb una trentena d'especialistes i entitats, entre les quals es troba l'entitat Colectic que gestiona el Punt TIC Òmnia del Raval. El programa compta amb un apartat específic sobre tecnologia ètica que motiva a donar a conèixer projectes tecnològics socials. "La tecnologia és un gran negoci, i tenir un criteri és molt necessari", explica Cinto Niqui.