Aplicacions mòbils
Aplicacions mòbils. Autor: Pixel Fantasy (Flickr). Llicència: BY-NC-ND.

El Casal de Joves Rojo de Masquefa vol animar els i les joves participants a aprendre a dissenyar i desenvolupar aplicacions mòbils. Per fer-ho, té programat un taller de creació d'apps el proper mes de febrer. A darrera hora els ha fallat el formador, però no volen deixar d'oferir aquesta oportunitat als joves per culpa d'aquest contratemps. Així doncs, fan una crida per trobar un/a formador/a que es faci càrrec del taller.

Busquen una persona amb coneixements de disseny i desenvolupament d'aplicacions per a dispositius mòbils i amb experiència de formador/a. Hauria de poder proposar una eina de creació d'apps que puguin utilitzar joves d'entre 12 i 14 anys amb cap o pocs coneixements de programació, i guiar-los en el procés de disseny i creació.

El taller està programat per al divendres 10 de febrer en horari de tarda, però hi hauria la possibilitat de reubicar-lo si calgués.

Les persones interessades es poden adreçar a David Pérez, responsable del casal, trucant al 93 772 85 21 o escrivint a perezgdvd[arrova]diba.cat.