ECO-MEDIA és un programa de Sant Feliu Film Office amb la col·laboració del Punt TIC Sant Feliu Innova que ofereix formació inclusiva en creació audiovisual i mèdia per a joves. Et presentem el projecte en aquest vídeo!

El programa neix de la cooperativa MKT Space, Sant Feliu Film Office i el programa Co-Innova que gestiona el Punt TIC de Sant Feliu. Es planteja com una formació capacitadora en el sector audiovisual per a joves entre 16 i 24 anys, de la ciutat i la comarca, fora del sistema escolar. "Volem donar eines a persones que es troben fora del sistema educatiu, ensenyant totes les etapes d'un procés audiovisual", explica BiiVisual, coordinadora del projecte.

La finalitat és que puguin conèixer de primera mà, per una banda, com s'estructura el sector audiovisual i quines són les principals branques laborals en les quals es poden formar per acabar-hi treballant i, per un altre costat, els fonaments bàsics teòric-pràctics de l'audiovisual. El projecte també compta amb pràctiques en empreses. "Sempre em vaig voler dedicar al món artístic, però el batxillerat artístic no em va funcionar. El que més m'agrada és fotografia, edició de vídeo i guió. Si podem somiar, somiem! M'agradaria poder ser director", explica Tomás, un dels participants.