La Fundació.cat ofereix 3.000 dotacions per al personal docent dels territoris catalans perquè els seus alumnes d’últim cicle de Primària, ESO, Batxillerat, Cicles formatius de Grau Mitjà i Superior i formació per adults aprenguin a desenvolupar projectes web.

Imatge Dotacio.cat
Imatge Dotacio.cat. 2022. Tipus de lletra: Fundació.CAT.

Si et dediques a la docència i tens un projecte educatiu que necessita web, la Fundació.cat et regala domini i hosting per un any. El projecte Dotació.cat està dirigit a tots els docents dels territoris de parla catalana que necessitin crear projectes web en el marc del seu programa educatiu i impulsar la presència del català a internet.

Un món obert a la programació web

La Fundació.cat ofereix un total de 3.000 dotacions que el personal docent dels territoris de parla catalana poden demanar pels alumnes d’últim cicle de Primària (5è i 6è), ESO, Batxillerat, Cicles formatius de Grau Mitjà i Superior i formació especial per adults i gaudir d’un aprenentatge integral d’un projecte web.

Aquesta acció és possible gràcies al suport de DonDominio, Dinahosting i Nominalia, que ofereixen la seva infraestructura, cedeix gratuïtament un domini.cat i un allotjament web durant un any per tal que els docents i alumnes  que ho desitgin puguin fer realitat els seus projectes web.

Els requisits per a sol·licitar la dotació són:

  • Ser docent d’algun centre dels territoris de parla catalana
  • Aportar un correu electrònic vinculat al sistema educatiu (exemple @xtec.cat, @edu.gva.es, etc) o al centre (això ho necessitem per validar el professorat)
  • Demanar la dotació per a webs amb finalitats educatives exclusivament
  • Donar d’alta un domini de nova creació i que no afecti a marques registrades

Les sol·licituds es poden realitzar al llarg de tot el curs acadèmic o fins a esgotar les existents ea través d'aquest enllaç.