Concurs de memes #FuckGenderRoles de DigitalFems
Concurs de memes #FuckGenderRoles de DigitalFems. Autor: DigitalFems. 2020. Llicència: BY-SA.

Els estereotips de gènere són idees preconcebudes sobre com han de comportar-se homes i dones. Limiten la nostra llibertat, la nostra expressió i el nostre desenvolupament com a persones.

Per a trencar amb aquesta situació, DigitalFems impulsa un concurs de 'memes' amb l'objectiu de hackejar el control i el pes social que provoquen els estereotips de gènere.

El concurs està obert fins el dia 2 d'abril i pots participar tantes vegades com vulguis amb memes diferents. 

Com pots participar?  

1. Crea un Meme (gif animat o imatge estàtica) que visibilitzi els estereotips de gènere i publica-ho en Instagram o Twitter amb l'etiqueta #FuckGenderRoles. És molt important que esments a @DigitalFems, si no no et podran trobar.

2. Comparteix un Meme que hagis vist per aquí i que denunciï els estereotips de gènere amb l'etiqueta #FuckGenderRoles i esmenta a @DigitalFems. 

Si no saps fer memes o no tens temps de fer-los, pots fer servir el seu llistat de memes, triar un i compartir-ho. Només has de publicar-ho amb l'etiqueta #FuckGenderRoles i esmentar @DigitalFems.

El premi

Des de l'organització es triaran tres persones guanyadores per sorteig i es premia la participació. El premi seran tres packs que inclouen:

- Una subscripció per un any com a la revista 'Pikara Magazine', que inclou: l'últim anuari de Pikara en paper, sortejos tots els dilluns, els #PikaraDeGolpe, especials temàtics dels dimecres, descompte del 20% en tots els productes de la botiga online.

- Un val per valor de 30€ per a productes de la 'Llibreria La Caníbal' de Barcelona.

Pots llegir les bases legals aquí.