Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

'Desafío Aporta 2020': dades i educació digital

Publicat el 19/10/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Desafío Aporta 2020
Desafío Aporta 2020, per Iniciativa de dades obertes del Govern d'Espanya. 2020. Llicència: Tots els drets reservats

Fins al 18 de novembre està oberta la convocatòria del 3er. 'Desafío Aporta 2020' que pretén captar noves oportunitats d'analitzar i utilitzar les dades en el desenvolupament de solucions en l'àmbit educatiu.

La convocatòria es planteja com una crida a idees i prototips amb l'objectiu de d'analitzar i utilitzar la intel·ligència de les dades en el desenvolupament de solucions en l'àmbit educatiu donat l'escenari generat per la Covid-19.

Qualsevol persona física o jurídica de la Unió Europea, tant de manera individual com en equips, podrà participar i es durà a terme en dues fases: la presentació d'idees, i el desenvolupament i defensa del prototip.

FASE I: Concurs d'idees

Les persones participants podran presentar les seves propostes fins al 18 de novembre. Les idees que es presentin han de partir de la utilització d'almenys una font de dades obertes publicada per a la seva reutilització per les administracions públiques, ja siguin nacionals o internacionals. Addicionalment, el seu ús pot combinar-se amb conjunts de dades exposades per altres fonts, públiques o privades.

Un jurat s'encarregarà d'avaluar les propostes i seleccionarà les 10 millors conforme a criteris com l'impacte, la qualitat i la rellevància.

FASE II: Desenvolupament del prototip i exposició presencial

Les idees seleccionades en la fase anterior, disposaran de 3 mesos per a desenvolupar el prototip i el presentaran davant els membres del Jurat. La presentació es realitzarà, bé presencialment a Madrid, o bé virtualment, en funció de la situació sanitària .

Les tres millors propostes seran premiades amb 4.000, 3.000 i 2.000 euros. Aquí podeu trobar tota la informació relativa a la convocatòria.