Com ja és habitual, cada vegada és més comú recórrer a la compra en línia per a estalviar temps en les compres nadalenques, però també és un moment on afloren els ciberatacs. Pren nota a aquests consells d'Internet Segura.

Consells sobre ciberseguretat en les compres nadalenques
Consells sobre ciberseguretat en les compres nadalenques. 2019. Tipus de lletra: Pexels.

Ràpidament ha passat el Black Friday i el Cyber Monday, i gairebé sense adonar-nos ja estem en Nadal. Com cada any, les compres en línia seran la forma triada per una gran majoria de nosaltres per a obtenir els regals nadalencs. No obstant això, cal extremar les precaucions sobre les compres en línia per internet per a evitar ser preses de fraus. Internet segura et dona alguns consells per evitar ensurts en les teves compres i lluitar contra aquestes pràctiques il·legals. Podeu trobar tota la informació i els recursos de la campanya sota l'etiqueta #DigitalsiProtegits.

Guia de supervivència per evitar ensurts i ciberestafes en les compres en línia

Aquesta guia està formada per consells de compra en línia segura per esquivar paranys en les cites comercials estacionals (com ara el Black Friday, el Ciber Monday o el Nadal) en què s’incrementen les ciberestafes. Pots trobar-la aquí.

 

Compres en línia i segures amb targeta

Reforça la seguretat de les teves targetes en les compres en línia i aprendre a prevenir ensurts per mitjà de les funcions que avui dia les targetes bancàries posen a l’abast dels seus titulars. Accedeix aquí a l'article.