Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Confinapp, el certificat autoresponsable per a la mobilitat ciutadana

Publicat el 02/11/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici

El passat 23 de març, la Generalitat va posar a disposició de la ciutadania el servei Confinapp, un certificat autoresponsable en línia per a la mobilitat de la ciutadania durant la pandèmia del coronavirus. Ara torna a estar disponible.

El certificat autorresponsable creat  pel Govern per a garantir que les persones que es desplacen durant el confinament el fan per raons permeses torna a estar disponible en la seva versió digital. Serveix per a declarar de manera responsable que l'activitat que s'està fent en l'espai públic és una de les autoritzades pel decret d'estat d'alarma davant la crisi del coronavirus. No és obligatori però sí recomedable portar-ho.

Les noves restriccions a la mobilitat per entrar i sortir del territori de Catalunya i en el terme municipal que s’afegeixen a la restricció de la mobilitat nocturna entre les 22 hores i les 6 hores. Des d'aquí podeu accedir al web on descarregar el certificat directament al vostre mòbil. En accedir, trobareu un formulari que haureu d'emplenar amb la informació bàsica personal, el dia del desplaçament, el motiu i les direccions de sortida i arribada.

Si preferiu portar el document imprès en paper, trobareu el formulari en format word i pdf per a descarregar-ho en aquest enllaç.

Et pot interessat també