Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Coneixes el programa EURECAT: més que una feina, passió per la tecnologia?

Publicat el 26/04/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
. 2016. Font: EURECAT. Llicència: Tots els drets reservats

"EURECAT: més que una feina, passió per la tecnologia" és un programa del Centre Tecnològic de Catalunya que vol oferir als i les joves una primera experiència professional i apropar-los al món empresarial i tecnològic. El projecte ofereix un total de 100 places durant els anys 2016 i 2017.

Els i les candidats a realitzar les pràctiques hauran d'estar cursant, o haver finalitzat com a màxim dins dels darrers cinc anys, estudis oficials universitaris (grau, màster, doctorat, post doctorat) o cicles formatius de grau superior o FP dual. Per poder accedir al programa EURECAT és indispensable tenir aprovats un 80% dels crèdits de la titulació i no disposar de cap experiència laboral en l'àmbit en que es volen desenvolupar les pràctiques, que tindran una durada d'entre sis mesos i dos anys. La realització de les pràctiques contempla totes les àrees de coneixement de EURECAT.

Les persones beneficiàries rebran a més un pla de desenvolupament personalitzat, l'acompanyament d'un tutor/a i podran rebre formació en habilitats transversals com ara lideratge, creativitat, treball en equip o desenvolupament personal, entre altres.

Existeixen dues modalitats d'incorporació al programa:

  • Modalitat A adreçada a titulats/ades: mitjançant un contracte laboral de pràctiques. La retribució salarial bruta anual oscil·larà entre 12.000 i 25.000 euros.
  • Modalitat B adreçada a estudiants: mitjançant un conveni de pràctiques formatives, la relació serà de caràcter no laboral. La compensació econòmica es determinarà en funció de l'estipulat al conveni entre EURECAT i el centre formatiu de l'estudiant.

La inscripció al programa EURECAT només es pot fer a través d'un formulari web. En la present convocatòria s'han estipulat quatres períodes d'inscripció i incorporació. La inscripció per al primer període finalitza el 31 de maig de 2016 i es preveu que la resolució és faci pública el 15 de juny. Podeu consultar la resta del calendari a les bases de la convocatòria.

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.