Fotografia d'una sessió formativa del Punt TIC de l'Alta Ribagorça
Fotografia d'una sessió formativa del Punt TIC de l'Alta Ribagorça. Autor: Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça. Llicència: Tots els drets reservats.

Les formacions formen part del servei de suport i assessorament tecnològic del centre i les temàtiques són diverses, com per exemple l’elaboració del currículum vitae 2.0., consells per a la recerca de feina per internet i la gestió de documents personals mitjançant Google Drive.

Totes les sessions són realitzades pel referent d'ocupació juvenil del telecentre en format grupal, tot i que també hi ha algunes sessions individualitzades.

El Telecentre de l’Alta Ribagorça funciona com a referent territorial en Tecnologies de la Informació i la Comunicació, en el marc de la Xarxa de PuntsTIC i les polítiques digitals de la Generalitat de Catalunya, com són l’alfabetització digital, l’acreditació ACTIC i la innovació social i digital; oferint el ventall màxim de serveis tant a empreses com a ciutadans, així com a les administracions de la comarca.