Comença el curs al Punt TIC de Les Preses
Comença el curs al Punt TIC de Les Preses.

El primer a obrir el curs serà un taller de Creació de Pàgines Web (amb Dreamweawer) dirigit al  públic en general, però amb una especial atenció als emprenedors i petits empresaris. El mateix dia comença un curs de Comptabilitat pràctica per administratius i administratives i el dia següent en comencen dos més, un d'Iniciació a la Informàtica per  a Immigrants i un altre de Processadors de Text, de nivell inicial. Finalment, el darrer curs que comença aquesta setmana és un de Retoc fotogràfic.

Com es pot veure l’oferta és força variada, i anirà en augment amb els cursosque es realitzaran fins a final d’any sobre “Certificat Digital i Factura Digital”, el taller sobre aplicacions de la web 2.0, i molts altres cursos com els de Fulls de Càlcul, un d’inicial i un altre d’avançat i eminentment pràctic, el curs de  Processadors de Text avançat, un de Presentacions i un altre d’Iniciació a la Informàtica i Internet.

Aquest nou curs s'han potenciat els aspectes relacionats amb els emprenedors i petits empresaris i les eines que poden ser del seu interès. En aquest camp està previst un altre curs de creació de pàgines web amb el gestor Joomla a més de cursos en altres camps com el de Tècniques de Venda, Acció Comercial, Atenció Telefònica o el taller sobre com fer un Estudi de mercat mitjançant Internet.

Una amplia oferta que podeu consultar sencera a la web del Punt TIC, http://www.centredempreses.cat, i de la qual continuarem parlant els propers mesos.