Imatge per a difondre el programa "Empoderament total: dones i tecnologia" de TV3
Imatge per a difondre el programa "Empoderament total: dones i tecnologia" de TV3. Autor: Pixabay. 2015. Llicència: BY-SA.

Des de fa anys, les dones treballen per fer-se forat en el món de les noves tecnologies, on encara són menys del 30%. Hi són i hi volen ser i en aquest camí, treballen per a visibilitzar-se i crear un model que serveixi d'inspiració a altres dones i nenes i les ajudi a empoderar-se.

Al capítol, "Empoderament total: dones i tecnologia" la coneguda "influencer", empresària i model Vanesa Lorenzo i les emprenedores catalanes del món TIC Helena Torres, inversora mentora, i Mar Alarcón, de SocialCar, parlen i debaten sobre paritat i eines per trencar amb la bretxa digital de gènere entre homes i dones.

A més a més, pasen pel plató Anna Mercadé, Directora de l'Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona; Khaoula Boumaaza; influencer gironina; Isona Passola, presidenta de la Academia del Cinema Català; Liz Castro, del col·lectiu Onsonlesdones; Sor Lucía Caram, monja i activista cristiana; Lluís Juncà, Director general de Promoció Econòmica de la Generalitat i Jordi Arrufí, Digital Transformation Director al Mobile World Capital Barcelona.

El programa "Revolució 4.0" és el programa d'emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina a Catalunya Ràdio amb la col·laboració d'El Terrat, en què es mostren històries d'una manera divulgadora i entretinguda del millor talent emprenedor i digital del país. S'emet a TV3 els dimarts a les 23.00, i a Catalunya Ràdio els diumenges a les 23.05.