Canal Senior i Punt TIC: una plataforma de formació a la Gent Gran
Canal Senior i Punt TIC: una plataforma de formació a la Gent Gran.

La nova plataforma de Punt TIC a Canal Senior et permetrà fer formació sobre l'ús de dispositius mòbils (telèfon intel·ligent i tauletes) i també sobre qualsevol altra temàtica (relacionada o no amb les TIC). Es tracta d'un servei que permet compartir diapositives, contingut de pantalles -de l'ordinador, el mòbil o la tauleta-, veu, text, vídeo, etc.  i també resulta molt adequat per tal d'interactuar amb els participants. Realment útil tant per a la formació presencial com per a la virtual; i ens ajuda en els processos grupals i també amb els individuals.

A més, les sessions i els seus materials queden enregistrats per a poder reutilitzar-los posteriorment. Canal Sènior ofereix un repositori de formació que inclou temes tecnològics com l'ús d'smartphones i tauletes i les seves aplicacions, dels que s'ha vist un increment de demanda.

Si ets dinamitzador de la Xarxa Punt TIC i t'acredites com a tal, podràs formar part de comunitat formativa de Punt TIC a Canal Senior. T'hi apuntes a la prova pilot? Omple i envía aquest formulari: