Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Canal Senior i Punt TIC: una plataforma de formació a la Gent Gran

Publicat el 05/10/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Canal Senior i Punt TIC: una plataforma de formació a la Gent Gran
Canal Senior i Punt TIC: una plataforma de formació a la Gent Gran

Dinamitzes un telecentre o Punt TIC? Treballes fent formació al col·lectiu de gent gran? Punt TIC inicia una col·laboració amb Canal Senior (una xarxa de coneixement orientada específicament al col·lectiu de gent gran) que t'ampliarà les possibilitats i recursos per a treballar amb aquests participants.

La nova plataforma de Punt TIC a Canal Senior et permetrà fer formació sobre l'ús de dispositius mòbils (telèfon intel·ligent i tauletes) i també sobre qualsevol altra temàtica (relacionada o no amb les TIC). Es tracta d'un servei que permet compartir diapositives, contingut de pantalles -de l'ordinador, el mòbil o la tauleta-, veu, text, vídeo, etc.  i també resulta molt adequat per tal d'interactuar amb els participants. Realment útil tant per a la formació presencial com per a la virtual; i ens ajuda en els processos grupals i també amb els individuals.

A més, les sessions i els seus materials queden enregistrats per a poder reutilitzar-los posteriorment. Canal Sènior ofereix un repositori de formació que inclou temes tecnològics com l'ús d'smartphones i tauletes i les seves aplicacions, dels que s'ha vist un increment de demanda.

Si ets dinamitzador de la Xarxa Punt TIC i t'acredites com a tal, podràs formar part de comunitat formativa de Punt TIC a Canal Senior. T'hi apuntes a la prova pilot? Omple i envía aquest formulari: 

Et pot interessat també