Catosfera 2019
Catosfera 2019. Autor: Catosfera. Llicència: Tots els drets reservats.

L'auditori Josep Irla de Girona és l'escenari escollit per a la oncena Catosfera, les jornades anuals de la Internet catalana. Aquest és el cinquè any que La Catosfera es porta a terme a la ciutat i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona.

La proposta d’enguany presenta un programa divers que permetrà posar el focus en diferents temes d'actualitat i gran rellevància com la conjunció entre comunicació i Internet en àmbits com les sèries, l’actualitat en clau d’humor, l’art visual, el SEO o el clickbait. Hi participaran ponents com la periodista i comunicadora Elisenda Carod, l'actor Pau Vinyals, la consultora i SEO manager Annabel Teixidó o el codirector de Serielizados Betu Martínez.

L'esdeveniment també vol apropar les noves tecnologies a families i nens amb un programa específic: un taller de robòtica amb peces LEGO i de ciberseguretat, organitzats per el programa Internet Segura, un taller de programació organitzat per Colectic o un taller de web express organitzat per la Fundació.CAT.

Així doncs, la Catosfera començarà el dia 17 d’octubre amb el Catosfera.edu dirigida a joves d'instituts de Girona que experimentaran amb programació, música i art i gaudiran del programa en directe Popap de Catalunya Ràdio, dirigit i presentat per Mariola Dinarès.

Enguany, s'incopora com a novetat el SEODay, un matí de xerrades sobre diferents estratègies de posicionament SEO amb professionals de primer nivell.

L’entrada és gratuïta i es pot adquirir a través de la web Catosfera.cat on també trobareu tota la programació