El pròxim dijous 4 de maig, es buscarà donar visibilitat a la feina feta per organitzacions, institucions i centres docents per a motivar el jovent cap a les TIC. Participa-hi!

Imatge de noia
Imatge de noia. 2016. Tipus de lletra: Pixabay. Llicència: BY-SA.

L’associació Itscool celebrarà la VIII Jornada Itscool en el marc del Dia Internacional de les Noies en les TIC i coincidint amb els deu anys de la fundació de l’entitat. El pròxim dijous 4 de maig, de 17 a 19.30 hores, l’auditori del Palau Macaya, que es troba al Passeig Sant Joan, 108, a la ciutat de Barcelona, acollirà l’esdeveniment. La trobada buscarà donar visibilitat a la feina feta per organitzacions, institucions, centres docents i empreses per a motivar el jovent cap als estudis TIC. Durant l’acte, es compartiran les dades de creixement del nombre d’estudiants vinculats amb les tecnologies de la informació i de la comunicació, la correspondència amb la demanda d’aquests professionals a les empreses i les possibles línies de treball per a avançar els propers anys.

Hi participaran Joan Cuevas, director general d’innovació, currículum, digitalització i llengües del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya; Mercè Chacón, directora general de Formació Professional; Karina Gibert, vicedegana d’igualtat i ètica del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya; Núria Raventós, directora de projectes d’Oracle; Alex Fabra, soci del sector públic Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears i Aragó de NTT DATA; Jaume Valls, director de l'Agència de Qualitat Universitària; Bernat Palau, membre del Consell Executiu del Cercle Tecnològic i responsable del Baròmetre; Núria Castell, exdegana de la Facultat d’Informàtica de Barcelona, i Francesc Rambla, des de la Secretaria de Polítiques Digitals.

Les persones interessades a assistir-hi poden apuntar-se en aquest enllaç en línia.