Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Arriba la segona edició del Catalunya Coworking Day!

Publicat el 26/09/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Catalunya Coworking Day
Catalunya Coworking Day. 2016. Font: Web de COWOCAT. Llicència: Tots els drets reservats

El proper 30 de setembre, l'associació d'espais de coworking de Catalunya, COWOCAT, acull el Coworking Day de Catalunya 2016. Es tracta d'una trobada que vol analitzar l'impacte del coworking com a eina de dinamització econòmica i territorial i reflexionar entorn a les tendències de futur d'aquesta nova forma de treball.

La organització considera que "el concepte de coworking és cada cop més madur i fa més de catalitzador de canvi en la manera de fer les coses". A més, apunten que la transversalitat amb la que actua permet compartir coneixement entre les diferents comunitats i fomenta un lideratge que aporta innovació al món de l’emprenedoria, a les formes de treball i de les empreses, a les formes de viure i a la manera de compartir espais i recursos.

En aquest enllaç podeu consultar el programa complert de la jornada. L'elecció per part de COWOCAT de Móra d'Ebre com a punt de trobada per la jornada no és casual. Fa uns anys que el municipi ha fet una aposta per a que el coworking doni resposta als reptes econòmics, socials i demogràfics que afronta Mora d'Ebre. Per aquest motiu, el programa de la jornada preveu fer un recorregut per diferents espais de la Ribera d'Ebre.

L’assistència a la jornada és gratuïta però és necessari fer registre previ.