El proper 30 de setembre, l'associació d'espais de coworking de Catalunya, COWOCAT, acull el Coworking Day de Catalunya 2016. Es tracta d'una trobada que vol analitzar l'impacte del coworking com a eina de dinamització econòmica i territorial i reflexionar entorn a les tendències de futur d'aquesta nova forma de treball.

Catalunya Coworking Day
Catalunya Coworking Day. 2016. Font: Web de COWOCAT. Llicència: Tots els drets reservats.

La organització considera que "el concepte de coworking és cada cop més madur i fa més de catalitzador de canvi en la manera de fer les coses". A més, apunten que la transversalitat amb la que actua permet compartir coneixement entre les diferents comunitats i fomenta un lideratge que aporta innovació al món de l’emprenedoria, a les formes de treball i de les empreses, a les formes de viure i a la manera de compartir espais i recursos.

En aquest enllaç podeu consultar el programa complert de la jornada. L'elecció per part de COWOCAT de Móra d'Ebre com a punt de trobada per la jornada no és casual. Fa uns anys que el municipi ha fet una aposta per a que el coworking doni resposta als reptes econòmics, socials i demogràfics que afronta Mora d'Ebre. Per aquest motiu, el programa de la jornada preveu fer un recorregut per diferents espais de la Ribera d'Ebre.

L’assistència a la jornada és gratuïta però és necessari fer registre previ.