Banner Technovation Girls 2022
Technovation Girls 2022. Autor: Asociación Espiral, Educación y Tecnología. 2022. Llicència: BY-SA.

L'Associació Espiral, Educació i Tecnologia, com a entitat ambaixadora del programa Technovation Girls a Catalunya, organitza la nova temporada del Technovation Girls Catalonia 2022. Enguany estan convidades a participar totes aquelles persones interessades a inspirar en tecnologia i emprenedoria a equips formats per nenes i adolescents entre 8 i 18 anys.

La temporada 2021 van participar 118 equips formats per 404 noies de 10 a 18 anys que van presentar les seves solucions tecnològiques a un problema social, malgrat el confinament, així com les seves mentores i el jurat global. 

Què ofereix Technovation Girls?

  • Suport i acompanyament continu a través de canals digitals (twitter, instagram, telegram, aula moodle), a través dels quals formarem una comunitat d'aprenentatge per a les mentores.
  • Sessions d'orientació per a mentores/és on s'ofereix informació sobre el programa, metes i objectius, el rol de mentor, el valor del treball en equip i amb les mentores i les tecnologies per a desenvolupar l'aplicació mòbil (configuració dels equips, eines i tutorials disponibles)
  • Formacions exclusives sobre els quatre pilars del projecte, innovació, emprenedoria, tecnologia i comunicació.
  • Consells i assessoraments especials amb Coach expertes que ens ajuden a abordar el repte Technovation Girl.

Estàs interessada/o?

Technovation Girl és un repte molt emocionant. És un concurs que va més enllà, mostrant a les més joves que elles també són protagonistes de l'àmbit tecnològic i empresarial. Si vols més informació, pots contactar amb el projecte en girls4change@ciberespiral.org. Pots mantenir-te informat/da al canal de Telegram t.me/infoTechnovationCAT. ​