Imatge de la campanya "Aquest estiu...#CiberHàbits" de Internet Segura
Imatge de la campanya "Aquest estiu...#CiberHàbits" de Internet Segura. Autor: Internet Segura. 2019. Llicència: Tots els drets reservats.

El programa Internet Segura de la Generalitat de Catalunya torna a parlar d'hàbits cibersaludables aquest estiu. La campanya "Aquest estiu...#Ciberhàbits" ajuda a conscienciar a tota la ciutadania a adoptar una cultura compartida de ciberseguretat en la navegació a Internet.

El proper diumenge 11 de juliol d'11.30 a 12 hores realitzen una xerrada sobre la temàtica dins la Mobile Week Catalunya.La campanya busca sensibilitzar i conscienciar a la ciutadania catalana en matèria de ciberseguretat i en els hàbits que es poden adoptar a nivell individual per contribuir, entre tothom, a convertir la xarxa en un espai més segur i cívic.

Cinc temes per a la seguretat a la xarxa

Al web Internet Segura expliquen una sèrie de conceptes per ajudar a desenvolupar el sentit crític en el dia a dia digital amb una sèrie de vídeos i la Guia descarregable d’Hàbits Cibersaludables amb consells i recomanacions per protegir-nos dels riscos i amenaces més freqüents.

Es cinc temes essencials per a la seguretat a la xarxa són:

  • Les dades segures
  • La revisió de la privacitat
  • El frau digital
  • El civisme digital
  • Els dispositius al dia

Per a més informació sobre la campanya, es pot consultar el web del programa.