Casal Tecnològic d'Estiu
Casal Tecnològic d'Estiu. 2016. Tipus de lletra: EdukBits. Llicència: Tots els drets reservats.

Les colònies tindran lloc durant els mesos de juliol i agost i es tractaran diferents temàtiques durant cada setmana: robòtica, realitat virtual, Minecraft, sortides lúdiques, entre altres. A més, en aquests casals i colònies, a més de la tecnologia es treballen competències i habilitats personals com el desenvolupament de la creativitat, el treball en equip, la comunicació, el lideratge... Aquí teniu la programació complerta:

  • Setmana 1 - El món Juràssic (del 27 de juny al 1 de juliol de 9:00 a 13:00 hores): Es tracta d'un viatge al passat, quan les criatures més grans que han poblat mai la Terra eren els reis del planeta. Què en penses de les plomes? Saps qui guanyaria en una cursa de velocitat entre un velociraptor i un jaguar? Els i les participants podran descobrir quin va ser el dinosaure més gran, el més temible amb dinosaures robòtics, projectes, gimcanes...
  • Setmana 2 - Màgia i herois (del 4 de juliol al 8 de juliol de 9:00 a 13:00 hores): Els móns de fantasia ocuparan aquesta setmana. De quin color era la túnica d’en Gandalf? On van anar a parar els elfs? Quants tipus de drac existeixen en l’univers de Harry Potter? Es descobriran aquestes i més curiositats, interpretant personatges i fent un munt d’activitats de tecnologia!
  • Setmana 3 - Ciència, tecnologia i espai (de l'11 de juliol al 15 de juliol de 9:00 a 13:00 hores): L’univers, aquest gran misteri, del que no en sabem gairebé res. Com funciona la ciència? El científic, neix o es fa? Què va ser primer: l’ou o la gallina? Quan trigaríem en arribar a la galàxia més propera a la nostra? Com es mou un telescopi automàtic? Quins invents han ajudat a la humanitat a avançar?
  • Setmana 4 - Star Wars (del 18 de juliol al 22 de juliol de 9:00 a 13:00 hores): Què dir d’una de les millors sagues d’aventures de l’espai que s’han fet mai en pel·licula? Han Solo va disparar primer? Quin model de nau és el Falcó Mil·lenari? Comparar, explicar i viure les aventures que ens han fet viure tots aquests personatges, tant en les pel·lícules com en els videojocs, llibres, còmics...
  • Setmana 5 - Viatges en el temps (del 25 de juliol al 29 de juliol de 9:00 a 13:00 hores): On aniries si poguéssis anar a qualsevol moment de la història? La Grècia clàssica, el bressol de la civilització? Egipte i la construcció de les piràmides? L’edat mitjana, amb els cavallers, les fortaleses i els tornejos?
  • Setmana 6 - Minecraft (del 01 d'agost al 05 d'agost de 9:00 a 13:00 hores): No tenim el Minecraft 2.0, però es parlarà de la versió actual, de la seva història, les curiositats i evolucions. El grup jugarà una mica i aprendrà trucs i tècniques.
  • Setmana 7 - Robots i androides (del 08 d'agost al 12 d'agost de 9:00 a 13:00 hores): R2-D2, Data, Ash, BB-8, R. Daneel Olivaw són robots de ficció. Asimo, Da-Vinci, Ev3 existeixen en l’actualitat. D’on prové la robòtica? Que diferencia un robot d’un androide? Quins són els límits de la intel·ligència artificial? Provarem diferents robots, els reproduirem i els investigarem.
  • Setmana 8 - Superherois (del 15 d'agost al 19 d'agost de 9:00 a 13:00 hores): En una lluita entre Hulk i Superman… qui guanyaria? És la Vídua Negra més poderosa que Ull de Falcó? Spiderman podria derrotar Ironman? Batman es pot considerar superheroi? Quin dels X-Men té el poder més espectacular? Series capaç de fer un robot que es regenerés? O que es transformés?
  • Setmana de Colònies Robòtiques: del 21 d'agost al 27 d'agost.

Per a més informació i inscripcions podeu contactar a través d'aquest formulari web amb EdukBits. Les places són limitades!