L'STEAMConf Barcelona 2022 se celebrarà del 13 al 15 d'octubre de 2022 al Campus Diagonal Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya. Parlarà sobre l’aprenentatge basat en projectes. Les inscripcions estan obertes.

STEAMConf Barcelona 2022
STEAMConf Barcelona 2022. Tipus de lletra: STEAMConf . Llicència: BY-SA.

La conferència internacional d'aprenentatge STEAMConf Barcelona 2022 és una cita anual de la comunitat educativa tecnològica que treballa per a impulsar nous entorns d'aprenentatge STEAM. La conferència està organitzada per STEAM SokoTech per Fundació Ciència en Societat, la UPC i el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Enguany celebra la seva vuitena edició amb un programa que parlarà de la metodologia de l'aprenentatge basat en projectes a través de la indagació, experimentació, raonament i cooperació. L'objectiu d'aquest mètode de treball és tornar el protagonisme a l’alumnat, fent-lo responsable del seu propi aprenentatge.

Durant tres dies, les persones participants podran gaudir de tallers sobre experiències STEAM i converses amb experts i expertes internacionals i locals que els ajudin a explorar noves solucions a diferents reptes. Les inscripcions estan obertes.