La Fundació Princesa de Girona, Aula Planeta i Code.org ofereixen formació gratuïta per a persones educadores d’introducció a la programació i al pensament computacional per aplicar-lo a les aules.

50 beques de formació gratuïta en pensament computacional
50 beques de formació gratuïta en pensament computacional. Tipus de lletra: Freepik. Llicència: BY-SA.

Es tracta d'un curs 100% en línia a través d'el campus virtual de Code.org. Consta de 8 capítols agrupats en 28 lliçons, 100 h de formació en competència digital, i inclou el desenvolupament d’un projecte tutoritzat a través de la metodologia Code.org. No es necessiten coneixements previs i, en acabar, els i les participants estaran capacitades per utilitzar aquesta metodologia a l'aula.

Quins són els requisits?

La formació és gratuïta per a l'alumne i està subvencionat per entitats i empreses privades, per a l'adquisició i millora de competències professionals relacionades amb els canvis tecnològics i la transformació digital. En cas d'abandonar o no finalitzar el curs es podrà demanar a l’alumne la devolució del 50% del curs: 225 €.

A més, hauràs de realitzar el taller 'L'Hora del Codi' a la teva aula en els tres primers mesos després de la finalització del curs. L'Hora del Codi és un taller pràctic que t'ensenyaran a realitzar-lo durant el curs. A més, el teu alumant haurà d'omplir una enquesta de 5 minuts per mesurar el teu impacte a l'aula. Si vols més informació, pots accedir al pla docent a través d'aquest enllaç. Per a inscriure't, cal que omplis aquest formulari.