Punt TIC

Setmanari Punt TIC
03 de maig - núm. 839

 
 
Sistema Thead
 
Coneixem a Sistema Thead
 

Sistema Thead és una empresa social que treballa oferint formació, desenvolupament i acompanyament de docents en eines de robòtica, programació i maker alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Parlem amb la seva cofundadora María Seoane.

 
 
Banner Premis DonaTIC 2021
 
Premis DonaTIC: Ets o coneixes dones TIC?
 

La convocatòria dels Premis DonaTIC 2021, organitzats pel Departament de Polítiques Digitals i Administracions Públiques, que busca distingir el paper de les dones i empoderar les noies i les nenes a la ciència i la tecnologia, encara està oberta. Fins al 19 de maig es pot presentar candidatures.

 
 
Convocatòria internacional `Bretxa digital i desigualtats: històries per al canvi`
 
Concurs sobre bretxa digital i desigualtats
 

La convocatòria internacional 'Bretxa digital i desigualtats: històries per al canvi' vol recopilar obres visuals i històries fins al 21 de maig que ajudin a conscienciar i a inspirar accions de canvi. T'animes a participar des del teu Punt TIC? Les fotografies guanyadores s'exposaran al MWC Barcelona 2021.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge de la programació virtual

Noves formacions al Punt TIC Vilafranca Virtual

El Punt TIC Vilafranca Virtual oferta un complert programa de formació per l’any en curs pensat per a donar resposta a les necessitats digitals i tecnològiques de la ciutadania. Imatge de la programació a l`Òmnia La Seu

Activitats de primavera a l'Òmnia La Seu

El Punt TIC-Òmnia La Seu publica la seva nova oferta formativa sobre competències digitals de primavera amb tallers en línia i presencials. Dona un cop d'ull! 
 
NOTÍCIES
 

Curs gratuït per a persones educadores STEAM

Colectic impulsa un curs gratuït per a persones educadores STEAM

El curs STEAMonEDU MOOC comença el 10 de maig i dóna suport al desenvolupament professional de persones educadores i gerents / directors/es i els guia per a convertir-se en tutors, dissenyadors i orquestradores d'educació STE (A) M. Inscripcions obertes.

 

Curs de programació per a dones en situació d`atur

CodeOp ofereix formació per a dones aturades

CodeOp ofereix un curs a temps complet de programació a quinze dones en situació d'atur. Obtindran una oferta de treball garantida un cop graduades. Consulta condicions.

 

Podcast sobre dones i videojocs

Sabies que la meitat dels gamers són dones?

A poc a poc les dones trenquen estigmes al sector dels videojocs. Avui dia, Espanya lidera el rànquing europeu d'audiència femenina en els eSports, amb un percentatge del 36%. The Goodgamer ha tret un podcast on parla d'aquesta temàtica.

 
 
 
AGENDA
 
 
Curs: Com realitzar un vídeo? Del guió i la filmació a l'edició
Del 11 al 18 de maig, Laboratori Social d’Innovació [+info]
Taller de creació d'un videojoc en 2D i 3D
Del 18 de maig al 8 de juny, Citilab-Cornellà [+info]
Congrés de Tecnologia i Salut #WomenTech21
25 de maig [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC