Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

CodeOp ofereix formació per a dones aturades

Publicat el 03/05/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Curs de programació per a dones en situació d'atur
Curs de programació per a dones en situació d'atur, per CodeOp. 2021. Llicència: Tots els drets reservats

CodeOp ofereix un curs a temps complet de programació a quinze dones en situació d'atur. Obtindran una oferta de treball garantida un cop graduades. Consulta condicions.

El bootcamp de desenvolupament web Full Stack està obert a residents a Espanya. Per a participar no és necessari pagar un dipòsit i només pagues una vegada aconsegueixis treball. tampoc es necessiten coneixements tècnics per a sol·licitar aquesta oportunitat.

A les primeres setmanes del curs, les estudiants aprenen fonaments de programació, estructures de dades, algoritmes i JavaScript avançat. A mesura que els estudiants entren en fase de projecte, els instructors presenten conferències flash sobre temes avançats com Docker, CSS avançat, ORM, Redux, MongoDB, Heroko i GraphQL per desenvolupar encara més les seves carteres. El curs finalitza amb un mòdul intensiu de preparació professional.

La formació començarà el 10 de maig i pots utilitzar el codi "BRIDGE2TECH" quan presentis la sol·licitud. Pots fer-ho omplint aquest formulari.