Punt Òmnia Centre Cívic L'Escorxador

C. Camí de la palanca, s/n 25700
Tel: 973 353 008
Ester Collado és la persona responsable / dinamitzadora.
Logotip Punttic

Serveis - activitats

La Xarxa Òmnia és un projecte Social que podem trobar a tota Catalunya. El Punt Òmnia ofereix als ciutadans i ciutadanes de La Seu d’Urgell i de la comarca, un espai d’accés a les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació per evitar la fractura digital i possibilitar, amb la participació de tots, la construcció i millora de la pròpia comunitat. Òmnia és un projecte de tots i per a tots que pretén donar accés i formació entorn les noves tecnologies afavorint la igualtat d’oportunitats.

 

Dins d’aquest espai oferim tallers d’aprenentatge dins del món TIC, tallers de:

  1. Alfabetització Digital (Iniciació a la Informàtica, monogràfics de programes del LibreOffice -fulls de càlcul i processadors de text, Gimp.
  2. Alfabetització Informacional (navegació per la xarxa, seguretat en la xarxa, correu electrònic, skipe, xarxes socials…)
  3. Alfabetització Multimèdia (creació de vídeos, àudio, presentacions amb fotos,àlbum digitals, prezi,núvol….) amb programari lliure i propietari.
  4. Alfabetització amb nous dispositius- Smartphones i tauletes tàctils.

Articles d'aquest Punttic

Imatges del esdeveniment
05/05/2021
0

Una vegada fet aquest treball, vam pensar que volíem compartir-ho amb companys del centre, però també amb persones externes al centre i van pensar amb la creació d’un Kahoot, una manera més activa i atractiva d’aprendre mentre jugues. I dit i fet, vam pensar amb quines preguntes...

Imatge de la programació a l'Òmnia La Seu
29/04/2021
0

Formacions i tallers per donar resposta a la ciutadania

Quatre tallers dos amb línia i a través de amb video-tutorials que ajudaran a seguir la part teòrica i fer-los més accessibles i dos tallers presencials que es faran a l’exterior.
Els tallers són:

...
Cartell programació TIC Òmnia La Seu 2021
19/01/2021
0

Tallers amb línia

• FULLS DE CÀLCUL–Aprèn a fer anar els fulls de càlcul. Els dilluns de 16 a 17:30 h.

• CORRESPONDÈNCIA DIGITAL – Aprèn a gestionar el correu electrònic (Gmail, Yahoo, Outlook…). Els dimarts de 15 a 16 h.

...