Punt TIC

Setmanari Punt TIC
08 de febrer - núm. 827

 
 
11f 2021
 
L'#11F2021 ja hi és aquí!
 

En el Dia de la Dona i la Nena en la Ciència, animem a sumar-te a la campanya: Utilitza els recursos que hem preparat i publica el teu vídeo o fotografies sobre #DonesTIC a les xarxes socials o envia'ns-ho a oficina.tecnica@punttic.cat.

 
 
Xerrada sobre dones, ciència i tecnologia
 
Xerrada sobre dones, ciència i tecnologia
 

L'11 de febrer de 10.30 a 11.30h realitzarem una xerrada sobre dones, ciència i tecnologia amb guanyadores dels Premis DonaTIC: Núria Salan, Agnès Malé Gabarró i Andrea Querol de Porras. En directe al nostre canal de YouTube.

 
 
La innovació social digital de la mà de dinamitzadores Punt TIC
 
Com entenen els Punt TIC la innovació social digital?
 

La innovació social digital és un dels pilars de la nostra xarxa. En aquest vídeo, la Mercè Fort de l'SmartCentre de Santa Bàrbara i l'Esther Gibert del Punt TIC Palau ens expliquen com la practiquen als seus punts.

 
 
 
 
LA XARXA
 

El Dia de la Internet Segura amb el gòTIC de Tàrrega

Reptes del Dia de la Internet Segura amb el gòTIC de Tàrrega

Aprofitant el 9 de febrer, Dia de l'Internet Segura, el gòTIC de Tàrrega llença el #gòTICchallenge per aprendre protegir la privacitat de les nostres dades i d'evitar caure en els paranys de les ciberdelinqüents. Et sumes?Robòtica i programació a l`Alta Ribagorça

Cicle de sessions de robòtica i programació a l'Alta Ribagorça

El Punt TIC de l'Alta Ribagorça i els centres d’ensenyament de la comarca reengeguen el cicle de sessions de robòtica i programació que es desenvoluparà a tot els centres d'ensenyament de primària i secundària. 
 
NOTÍCIES
 

Canòdrom de la Meridiana

El Canòdrom de la Meridiana obre convocatòria de residències

El Canòdrom de la Meridiana - Ateneu d'Innovació Democràtica de Barcelona comença una nova etapa llençant una convocatòria pública de residències dirigides a persones i organitzacions per a desenvolupar projectes de creació i recerca que treballin al voltant de la ciència, la tecnologia i la democràcia. Les propostes es poden presentar del 4 al 24 de febrer de 2021.

 

La BDT impulsa accions de captació del talent digital

Col·labora amb la BDT a captar el talent digital

La Barcelona Digital Talent (BDT) i el Departament de Polítiques Digitals, impulsen una iniciativa per captar talent digital amb accions de sensibilització i reorientació de professionals. Participa en les activitats i tallers des del teu Punt TIC i inscriu-te fins al 15 de febrer.

 

II Congrés de Competències Digitals

2a. edició del Congrés de Competències Digitals

La 2a edició del Congrés de Competències Digitals: ‘Ciutadania digital en temps de pandèmia’ debatrà els marcs de referència de les competències digitals, la bretxa digital i desigualtats, el benestar i la seguretat digital. El 24/03 en format virtual. Inscripcions gratuïtes.

 
 
 
AGENDA
 
 
Formació en noves tecnologies al Telecentre de l'Alta Ribagorça
Del 8 de febrer al 28 de maig, Telecentre, El Pont de Suert [+info]
Activitats: Setmana de la Dona i la Nena a la ciència a Girona
Del 8 al 14 de febrer [+info]
Taula rodona virtual 11F: La dona científica no és un oxímoron, sinó una realitat silenciada
11 de febrer [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC