Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

2a. edició del Congrés de Competències Digitals

Publicat el 05/03/2021
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
II Congrés de Competències Digitals
II Congrés de Competències Digitals, per Departament de Polítiques Digitals. 2020. Llicència: Tots els drets reservats

La 2a edició del Congrés de Competències Digitals: ‘Ciutadania digital en temps de pandèmia’ debatrà els marcs de referència de les competències digitals, la bretxa digital i desigualtats, el benestar i la seguretat digital. El 24/03 en format virtual. Inscripcions gratuïtes.

La pandèmia de la Covid-19 ha posat en evidència la importància que tenen les competències digitals en un món en què, gran part de les activitats que abans es feien d'altres formes, s'han hagut de traslladar a l'àmbit digital.

Per això, l'ACTIC, el Departament de Polítiques Digitals, l'Ajuntament de Barcelona, Blanquerna Universitat Ramón Llull, organitzen el proper 24 de març la 2a. edició del Congrés de Competències Digitals. Durant el congrés es debatrà sobre diversos aspectes de la competència digital com ara els seus marcs de referència, la bretxa digital i les desigualtats, o el benestar i la seguretat digital com aspectes clau per contribuir al desenvolupament d'una ciutadania empoderada digitalment. Consulteu aquí el programa.

També, comptaràn amb els testimonis de personalitats rellevants del món digital, que exposaran la seva visió respecte els aprenentatges que ens deixa la crisi sanitària, i les línies o estratègies a futur que s'hauran d'abordar. El congrés es complementarà amb tallers pràctics i recursos tecnològics.

Podeu realitzar aquí la vostra inscripció.