El Dia de la Internet Segura amb el gòTIC de Tàrrega
El Dia de la Internet Segura amb el gòTIC de Tàrrega. Autor: gòTIC de Tàrrega. 2021. Llicència: Tots els drets reservats.

El dia 9 de febrer de 2021 se celebra el Dia de la Internet Segura (Safer Internet Day) a nivell internacional i el gòTIC de Tàrrega ha preparat dos #gòTICchallenge per aprendre protegir la privacitat de les nostres dades i d'evitar caure en els paranys de les ciberdelinqüents:

#gòTICchallenge02

"Ets capaç de reconèixer les amenaces de frau digital i saps com evitar-les? No? Si vols, t'ajudem!" Aquest repte comença dimarts 9 de febrer, a les 19h. Trobaràs aquí més informació.

#gòTICchallenge03

"Ets capaç de de mantenir la privacitat i protegir les teues dades personals? No? Si vols, t'ajudem!" Aquest repte comença el dimecres 10 de febrer, a les 12 del migdia. Trobaràs aquí més informació.

Aquests reptes se sumen als altres microtallers que han presentat aquests dies: el #gòTICchallenge01 i el #gòTICchallenge00 (taller individualitzat). Per a qualsevol dubte o aclariment, pots escriure a l'adreça gotic@tarrega.cat.