Aprofitant el 9 de febrer, Dia de l'Internet Segura, el gòTIC de Tàrrega llença el #gòTICchallenge per aprendre protegir la privacitat de les nostres dades i d'evitar caure en els paranys de les ciberdelinqüents. Et sumes?

El Dia de la Internet Segura amb el gòTIC de Tàrrega
El Dia de la Internet Segura amb el gòTIC de Tàrrega. Autor: gòTIC de Tàrrega. 2021. Llicència: Tots els drets reservats.

El dia 9 de febrer de 2021 se celebra el Dia de la Internet Segura (Safer Internet Day) a nivell internacional i el gòTIC de Tàrrega ha preparat dos #gòTICchallenge per aprendre protegir la privacitat de les nostres dades i d'evitar caure en els paranys de les ciberdelinqüents:

#gòTICchallenge02

"Ets capaç de reconèixer les amenaces de frau digital i saps com evitar-les? No? Si vols, t'ajudem!" Aquest repte comença dimarts 9 de febrer, a les 19h. Trobaràs aquí més informació.

#gòTICchallenge03

"Ets capaç de de mantenir la privacitat i protegir les teues dades personals? No? Si vols, t'ajudem!" Aquest repte comença el dimecres 10 de febrer, a les 12 del migdia. Trobaràs aquí més informació.

Aquests reptes se sumen als altres microtallers que han presentat aquests dies: el #gòTICchallenge01 i el #gòTICchallenge00 (taller individualitzat). Per a qualsevol dubte o aclariment, pots escriure a l'adreça gotic@tarrega.cat.