Punt TIC

Setmanari Punt TIC
26 d'octubre - núm. 814

 
 
Clara Prats, investigadora en biologia computacional i biofísica a la Universitat de Barcelona
 
IV Premis DonaTIC 2020
 

Coneixes les vuit dones guardonades a la 5ena. edició dels Premis DonaTIC 2020? Mira aquest vídeo-resum dels premis impulsats per la Conselleria de Polítiques Digitals. 

 
 
Trobada virtual: Com promoure l`emprenedoria femenina al sector digital?
 
Trobada virtual
 

El 30/10 a les 12 hores realitzarem la Trobada virtual: 'Com promoure l'emprenedoria femenina al sector digital'? Amb Joana Barbany, directora de Societat Digital. Apunta't a oficina.tecnica@punttic.cat

 
 
Lliurament de premis del Bit Bot Challenge 2020
 
Bitbot Challenge 2020
 

Més de 25 projectes presentats als premis Bitbot Challenge 2020, impulsats pel Departament de Polítiques Digitals dins el Pla DonaTIC. Coneix els casals tecnològics premiats!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Coursera ofereix més de 4000 cursos i formacions

Ja t'has registrat al teu curs gratuït amb Coursera?

El Govern de Catalunya ofereix formacions en línia amb més de 4000 cursos gratuïts a través de Coursera. Fins al 30/10 podeu omplir el formulari. Us recordem que haureu de registrar-vos al curs que us interessi abans que acabi aquest mes d'octubre per poder gaudir dels cursos.El 30 d`octubre es realitzarà la trobada `Programari lliure i cultura FLOSS`

Vols aprofundir en la cultura i programari lliure?

El pròxim 30 d'octubre a les 10 hores, Colectic en col·laboració amb l'Associació Espiral, Educació i Tecnologia i la Xarxa Punt TIC organitza una sessió en línia sobre el programari lliure i la cultura FLOSS adreçada a persones educadores. 
 
NOTÍCIES
 

Informe `Explorant dissenys sensibles al gènere en el benestar digital` de Digital Future Society

Digitalització amb perspectiva de gènere dels sistemes de benestar social digital

Digital Future Society presenta l'informe 'Explorant dissenys sensibles al gènere en el benestar digital'.

 

Premis GrausTIC 2019

Apunta't als Premis GrausTIC 2020

Els Premis GrausTIC organitzats per l'Associació GrausTIC distingueixen alls i les professionals, empreses o institucions que promouen l’ús de les TIC i les fan servir per millorar la innovació. Es poden presentar propostes fins al 7 de novembre de 2020.

 

Premi d`emprenedoria de l`FP a la ciutat de Girona 2020

Premi d'emprenedoria de l'FP a la ciutat de Girona

Fins al 6 de novembre de 2020 es poden presentar candidatures al Premi d’Emprenedoria de l'FP de la ciutat de Girona que vol reconèixer i promoure l’esperit emprenedor i innovador dels i de les estudiants de cicles formatius de la ciutat.

 
 
 
AGENDA
 
 
TecnoFESC 2020
Del 26 d'octubre al 18 de novembre [+info]
Presentació de l’estratègia NewSpace de Catalunya
28 d'octubre [+info]
Jornada 'Dades contra el feminicidi'
Del 5 al 24 de novembre [+info]
Decidim Fest 2020
Del 18 al 20 de novembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC