Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada 'Dades contra el feminicidi'

Des del 05/11/2020 - 17:00
fins el 24/11/2020 - 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Jornada 'Dades contra el feminicidi'
Jornada 'Dades contra el feminicidi'. 2020. Llicència: Tots els drets reservats

'Dades contra el feminicidi' és una jornada amb webinars, tallers i xerrades organitzades per Data + Feminism Lab del MIT, ILDA i el col·lectiu Feminicidio Uruguay amb l'objectiu de reunir persones i organitzacions interessades en treballar amb dades de feminicidi. Es celebrarà durant el mes de novembre en format online.

'Dades contra el Feminicidi' és una sèrie de sessions interactives dissenyades per a reunir activistes i organitzacions de la societat civil, funcionaris públics, acadèmics i periodistes que estan treballant o estan interessats ​​a treballar amb dades de feminicidi entorn al 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Erradicació de la Violència contra les Dones.

L'objectiu és explorar els desafiaments de produir dades de feminicidi a través de seminaris web, tallers i discussions obertes. Les sessions començaran a les 17 hores (hora a l'Estat Espanyol). Els esdeveniments es duran a terme al llarg de novembre a través de la plataforma Zoom.

La inscripció és gratuïta i oberta i requereix registre aquí. L'atenció se centrarà en Amèrica Llatina i el Carib, però poden participar persones d'altres regions. L'idioma principal serà el castellà, amb algunes sessions en l'anglès i portuguès.

Programa

Setmana 1

Dijous, 5 de novembre 2020 Dades contra el feminicidi: Posada en escena. Presenten: Silvana Fumega i Hassel Falles, Saide Mobayed, Helena Suárez Val, Mariana Villamizar Rodríguez i Juliana Galvis Nieto (Datasketch), Catherine D’Ignazio i Ángeles Martínez, Fernanda Gutiérrez.

Setmana 2

Dijous, 12 de novembre 2020. Treball en conjunt

Setmana 3

Tallers (en castellà) 

Dilluns 16 de novembre 2020 Feminicidi en Wikipedia/Wikidatos. Amb Saide Mobayed i Helena Suárez Val dimecres 18 de novembre 2020 Visualització de dades per a l'activisme de gènere - DataSketch - Mariana Villamizar Rodríguez i Juliana Galvis Nieto.

Divendres 20 de novembre 2020 Estandardització de Dades de Feminicidi + R. Amb Hassel Falles (ILDA). Aquest espai comptarà amb una introducció al tema de les dades i l'estandardització de dades de feminicidis a la regió a càrrec de Silvana Fumega (ILDA), Jose Antonio Mejia-Guerra (BID), Moderació: Robert Pantzer (BID).

Setmana 4

Dimarts, 24 de novembre 2020 Dades contra el feminicidi: Pròxims passos.

Detalls del curs

Data: 
dijous, 5 novembre, 2020 - 17:00 a dimarts, 24 novembre, 2020 - 20:00
Tipus de curs: 
virtual