85 candidatures es van presentar a la sisena edició dels premis que ha distingit a les enginyeres Marta Guardiola i Sandra Sans; la investigadora Carme Torras; la divulgadora Cristina Steegmann; l'experta en intel·ligència artificial Verònica Boldón; les estudiants STEAM Andrea Querol i Agnès MaléMeritxell Bautista, premi Empresària.

En la categoria d'Iniciatives Referents, l'Associació Espiral, Educació i Tecnologia, ha estat reconeguda pel programa 'Technovation Girls', un projecte social adreçat a noies d'entre 10 i 18 anys per ajudar a incrementar la participació femenina en l'àmbit tecnològic. La darrera edició ha aplegat al voltant de 400 nenes.

Les guardonades han rebut els premis de la mà del conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, en un acte virtual (a través de FibraCAT i el canal de YouTube del departament) i presencial aquest dimarts 13 d'octubre al Palau de Pedralbes a Barcelona coincidint amb la celebració del Dia Ada Lovelace, la primera programadora de la història.