Coursera ofereix més de 4000 cursos i formacions
Coursera ofereix més de 4000 cursos i formacions . Autor: Pexels. Llicència: BY-SA.

Ja sigui per reorientar o millorar el vostre perfil professional, per començar des de zero o per aprofundir en competències digitals avançades, hi trobareu cursos, programes especialitzats i certificacions en els àmbits TIC més demandats en el mercat laboral.

Alguns d'aquests són desenvolupament web i d’aplicacions mòbils, big data, intel·ligència artificial, robòtica, blockchain o disseny de videojocs. També us podeu formar en àmbits com la perspectiva de gènere en l’àmbit de les TIC, l’emprenedoria social i la innovació social digital.

Per a tots els nivells i públics

L’oferta formativa és per a tots els nivells i col·lectius de població i, si bé la selecció de cursos que posa a l'abast la Generalitat a Coursera se centra sobretot en competències digitals, també s’hi poden trobar centenars de propostes de diversos àmbits, com arts i humanitats, idiomes, salut, desenvolupament personal, matemàtiques o ciències socials.

Les formacions que inclou el programa de la Generalitat a Coursera són desenvolupades per universitats de referència d’arreu del món, entre les quals hi ha la Universitat Autònoma de Barcelona, i per grans empreses tecnològiques com Google.

Amb aquests cursos, tothom pot accedir a una experiència formativa completa: vídeos i webinars, exercicis en línia, fòrums de discussió, qüestionaris específics i certificats professionals gratuïts. A més, des de l'aplicació mòbil de Coursera, podreu aprendre des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. La teniu disponible per Apple o Android.

Accés als cursos

Per tenir accés a aquesta oferta formativa gratuïta en línia cal que ho sol·liciteu a través d'aquest formulari fins al 30/10/2020. Rebreu un codi d'invitació per correu electrònic. Cal que us apunteu als cursos abans d'aquesta data. Podreu cursar-los fins a final d'any.

---- Actualment no es recullen més sol·licituds per a aquesta oferta ----