Punt TIC

Setmanari Punt TIC
19 d'octubre - núm. 813

 
 
Eines, aplicacions i serveis de codi obert per una millor privacitat
 
Codi obert per una millor privacitat
 

Les eines de codi obert representen un gran ventall d'avantatges respecte a altres opcions. Us deixem una llista d'eines bàsiques que considerem imprescindibles per a millorar la privacitat i el control. Esperem que us serveixin.

 
 
IV Premis DonaTIC
 
Guanyadores dels IV premis DonaTIC 2020
 

Enginyeres, divulgadores, expertes en intel·ligència artificial, estudiants STEAM... Vuit dones procedents dels àmbits empresarial, professional i acadèmic i una entitat social han estat guardonades als Premis DonaTIC 2020

 
 
Imatge sobre ciberseguretat per il·lustrar la notícia
 
El mes Europeu de la Ciberseguretat
 

Seguim amb el Cyber Sec Month! Has realitzat o tens pensat realitzar activitats de ciberseguretat al teu punt? Fins al 31/10 treballem les habilitats digitals i la privacitat electrònica. Coneix els recursos!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Webinar KdenLive al Punt TIC Palau

Aprèn a editar vídeos amb KdenLive

El 20 d'octubre el Punt TIC Palau engega un webinar per aprendre a fer servir el KdenLive, programa de muntatge i edició de vídeos gratuït i de codi obert. Les inscripcions estan obertes. Apunta't!El 30 d`octubre es realitzarà la trobada `Programari lliure i cultura FLOSS`

Vols aprofundir en la cultura i programari lliure?

El 30 d'octubre a les 10 hores, Colectic en col·laboració amb l'Associació Espiral, Educació i Tecnologia i la Xarxa Punt TIC organitza una sessió en línia sobre la cultura i programari lliure FLOSS. 
 
NOTÍCIES
 

Crida per mapejar bones pràctiques d`inclusió digital

Mapejant projectes de bones pràctiques d'inclusió digital

La Comunitat d'Inclusió Digital MEDICI fa una crida per a mapejar i compartir projectes d'inclusió digital de persones i col·lectius vulnerables. 

 

Conferència final del projecte europeu Open-AE de programari lliure

Conferència internacional del projecte de programari lliure Open AE

El dimarts 20 d'octubre el projecte europeu de programari lliure Open AE presenta els seus resultats. A la jornada participa en Francesc Ramblaconsultor a la Generalitat de Catalunya. Les inscripcions estan obertes.

 

Desafío Aporta 2020

'Desafío Aporta 2020': dades i educació digital

Fins al 18 de novembre està oberta la convocatòria del 3er. 'Desafío Aporta 2020' que pretén captar noves oportunitats d'analitzar i utilitzar les dades en el desenvolupament de solucions en l'àmbit educatiu.

 

campanya #NegoCiberSegur

Vols mantenir-te segur/a en línia amb Internet Segura?

Des de Punt TIC ens hem adherit a la campanya #NegoCiberSegur d'Internet Segura. Et proposem sumar-te.

 
 
 
AGENDA
 
 
Exposició 'Makers vs Covid'
Del 7 de setembre al 29 d'octubre, Punt Multimèdia de Sants - Montjuïc Casa del Mig, Barcelona [+info]
Jornada 'Dades contra el feminicidi'
Del 5 al 24 de novembre [+info]
2a. edició de l'Stem Women Congress 2020
12 de novembre [+info]
Decidim Fest 2020
Del 18 al 20 de novembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC