Punt TIC

Setmanari Punt TIC
28 de setembre - núm. 810

 
 
Ateneu de Fabricació digital de Gràcia (Barcelona)
 
[VÍDEO] Ateneu de Fabricació digital de Gràcia
 

L’Ateneu de Fabricació de Gràcia (Barcelona) és un espai públic de creació i formació vinculat a les noves tecnologies i a la fabricació digital. Et convidem a coneixer-lo!.

 
 
campanya #NegoCiberSegur
 
Vols mantenir-te segur/a en línia amb Internet Segura?
 

Des de Punt TIC ens hem adherit a la campanya #NegoCiberSegur d'Internet Segura. Et proposem sumar-te.

 
 
Línia de subvencions per a dones TIC
 
Línia d'ajuts d'entre 15-35.000 € per a dones TIC
 

El Pla DonaTIC obre una línia d'ajuts específica dedicada a impulsar empreses tecnològiques que hagin estat fundades i liderades per dones.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Trobada virtual ciberseguretat

Vols aprendre sobre ciberseguretat?

Aquest divendres 2/10 a les 12 h. en Tomàs Moré d'Internet Segura ens parlarà sobre ciberseguretat i la campanya #NegoCiberSegur. Apunta't a oficina.tecnica@punttic.catLogo de Mattermost

Ja estàs al Mattermost de Punt TIC?

Si encara no ho has fet, t'animem a donar-te d'alta al Mattermost, el lloc des d’on estem en contacte entre tots els professionals de la Xarxa Punt TIC! Pots fer-ho aquí. 
 
NOTÍCIES
 

Coursera ofereix més de 4000 cursos i formacions

Cursos gratuïts amb Coursera i el Govern

Omple aquest formulari i gaudeix de fins a 4.000 cursos i certificacions gratuïtes amb Coursera i el Govern de la Generalitat. Pots registrar-te fins al 31/10/2020.

 

Taulell d`Ofertes de Feina i Voluntariat

Nou Taulell d'Ofertes de Feina i Voluntariat

El Taullell d'Ofertes de Feina i Voluntariat de Punt TIC vol ser una eina per a donar a conèixer ofertes laborals i/o campanyes de voluntariat que tingueu en marxa al teu Punt TIC.

 
 
 
AGENDA
 
 
Sant Gabriel 2020, la celebració annual de Telecos.cat
29 de setembre [+info]
Congrés AI&Big Data
Del 14 al 15 d'octubre [+info]
2a. edició de l'Stem Women Congress 2020
12 de novembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC