Punt TIC

Setmanari Punt TIC
27 de juliol - núm. 806

 
 
Julio Zino ens explica les eines TIC a les presons durant el confinament.
 
Les TIC a les presons amb la Covid-19
 

Julio Zino, cap del servei TIC de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya, ens parla en aquest vídeo sobre les eines TIC a les presons durant el confinament.

 
 
Premis DonaTIC 2019
 
Ets o coneixes DonesTIC?
 

Tornen els Premis DonaTIC 2020 per fomentar l'accés de les dones a la tecnologia. Si ets i/o coneixes DonesTIC, presenta una candidatura fins al 18 d’agost.

 
 
Tres xerrades TED sobre intel·ligència artificial i educació
 
Intel·ligència artificial i educació
 

Què és la Intel·ligència Artificial? Què pot fer per l'educació? Quines eines i claus ens dona? Aquestes són algunes de les preguntes a les quals responen aquestes tres xerrades TED.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Formacions tardor Punt TIC Palau

Al setembre, forma't amb el Punt TIC Palau!

El Punt TIC Palau obre inscripcions per a les formacions de tardor, em modalitat presencial, virtual o híbridFormacions tardor Punt TIC Palau

Al setembre, forma't amb el Punt TIC Palau!

Expliquem tot el que ha fet el Laboratori Social d'Innovació de Girona Emprèn per millorar la cohesió social i econòmica de la ciutat. 
 
NOTÍCIES
 

Presentació de l`Observatori Big Data per a la prevenció d`epidèmies a l`Eurecat

Big Data per a la prevenció d'epidèmies

Neix a Catalunya el primer observatori basat en Big Data i Intel·ligència Artificial per detectar i preveure futures epidèmies.

 

Presentació de l`informe

El Govern inclou l'assetjament en l'entorn digital dins la llei contra la violència masclista

El 88% de les dones víctimes de ciberviolències masclistes no denuncia, segons un informe de l'Institut Català de les Dones (ICD) a partir d'una investigació del Grup de Recerca Antígona de la UAB. 

 

Projecte de micro finançaments Meet and Code

Aconseguiu 500 € pel vostre esdeveniment en línia amb 'Meet and Code'

Meet and Code és un projecte de micro finançaments per a organitzacions sense ànim de lucre per a organitzar esdeveniments per al jovent d'Europa de manera virtual.

 

El CTecno presenta el Manifest Dona TIC

Neix el Manifest DonaTIC per un sector tecnològic més igualitari

El CTecno presenta el Manifest Dona TIC, amb recomanacions i pràctiques a implementar dins de les empreses per aconseguir un sector tecnològic igualitari i inclusiu.

 

Logo del projecte europeu Steam On Edu

Nova plataforma per a educadores STEAM

El projecte europeu Steam On Edu presenta una nova plataforma educativa que recull les millors iniciatives STEAM. Us sumeu a la plataforma? Voleu conèixer algunes de les pràctiques a Catalunya que han estat compartides?

 

Coursera ofereix més de 4000 cursos i formacions

Més de 4.000 cursos gratuïts en línia a través de Coursera

El Govern de Catalunya, a través de la Secretaria de Polítiques Digitals, ha arribat a un acord amb la plataforma d'educació virtual Coursera per oferir un ampli catàleg formatiu en línia amb més de 4000 cursos gratuïts.

 

 
 
 
AGENDA
 
 
Webinar: Planifica els continguts de les teves xarxes socials
28 de juliol [+info]
Webinar: "Un ciberatac, ara, no t'ho pots permetre!"
29 de juliol [+info]
Curs online obert: Eines lliures per al teletreball cooperatiu
Del 30 de juliol al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC