Curs online obert: Eines lliures per al teletreball cooperatiu
Curs online obert: Eines lliures per al teletreball cooperatiu.

El projecte "Passa't al FLOSS" de Colectic és basa en un assessorament i acompanyament personalitzat a organitzacions de l'economia social i solidària que vulguin migrar cap al programari lliure.

Des de l'entitat han comprovat com la situació d'emergència sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19 ha evidenciat que sense sobirania tecnològica no hi haurà revolució ni transformació social, per això durant els mesos de confinament han realitzat xerrades i formacions virtuals sobre eines lliures per treballar online.

Ara, han obert els materials en forma de curs perquè qualsevol persona o organització pugui aprendre més sobre el FLOSS i les eines lliures per al teletreball cooperatiuEl contingut del curs inclou una introducció al món del programari lliure, el codi obert, el coneixement compartit i la cultura dels procomuns així com un recull d'eines útils pel treball des de casa

Com accedir al curs?

Per accedir als materials cal entrar al seu campus virtual com a convidats. Un cop dins podreu entrar específicament a aquesta formació introduïnt la paraula clau: FLOSS.

Quan

On

Format virtual