Mensaje de advertencia

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Curs online obert: Eines lliures per al teletreball cooperatiu

Des del 30/07/2020 - 09:00
hasta el 31/12/2020 - 00:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inicio
Curs online obert: Eines lliures per al teletreball cooperatiu
Curs online obert: Eines lliures per al teletreball cooperatiu

Colectic crea un curs d'autoformació per a ciutadania i organitzacions amb materials i recursos sobre el FLOSS i les "Eines lliures per al teletreball cooperatiu" dins el seu projecte "Passa't al FLOSS".

El projecte "Passa't al FLOSS" de Colectic és basa en un assessorament i acompanyament personalitzat a organitzacions de l'economia social i solidària que vulguin migrar cap al programari lliure.

Des de l'entitat han comprovat com la situació d'emergència sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19 ha evidenciat que sense sobirania tecnològica no hi haurà revolució ni transformació social, per això durant els mesos de confinament han realitzat xerrades i formacions virtuals sobre eines lliures per treballar online.

Ara, han obert els materials en forma de curs perquè qualsevol persona o organització pugui aprendre més sobre el FLOSS i les eines lliures per al teletreball cooperatiuEl contingut del curs inclou una introducció al món del programari lliure, el codi obert, el coneixement compartit i la cultura dels procomuns així com un recull d'eines útils pel treball des de casa

Com accedir al curs?

Per accedir als materials cal entrar al seu campus virtual com a convidats. Un cop dins podreu entrar específicament a aquesta formació introduïnt la paraula clau: FLOSS.

Detalls del curs

Fecha: 
De Jueves, 30 Julio, 2020 - 09:00 hasta Jueves, 31 Diciembre, 2020 - 00:00
Tipo de curso: 
virtual