Premis DonaTIC 2019
Premis DonaTIC 2019. Autor: Oficina Tècnica de Dinamització. 2019. Llicència: BY-SA.

"L'enginyeria és solucionar problemes i això les dones ho fem millor que ningú". Aquest és el missatge que va enviar la Núria Salán, química catalana, doctora en ciència dels materials i enginyeria metal·lúrgica, a les joves estudiants que han de triar el seu futur professional i que dubten per por d'agafar uns estudis eminentment tecnològics. Va guanyar un premi DonaTIC al 2019.

Els Premis DonaTIC 2020 tenen el doble objectiu:

  • Reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies
  • Oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines CTEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur.

Fins al 18 d'agost es poden presentar candidatures a les diferents categories del concurs. Poden presentar-se totes les dones vinculades professionalment o acadèmicament a l'àmbit de les TIC així com les empreses, els centres formatius o les institucions públiques o privades que hagin desenvolupat una iniciativa pròpia que valori el paper de les dones en l'àmbit de les TIC.

Per a presentar una candidatura, es necessari omplir aquest formulari.

Els Premis DonaTIC 2020 es lliuraran el 13 d'octubre, Dia d’Ada Lovelace, i comptaran amb la col·laboració de Tertúlia Digital i l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.