Punt TIC

Setmanari Punt TIC
06 de juliol - núm. 803

 
 
Premis DonaTIC 2019
 
Aprovat el Pla DonaTIC
 

El Govern aprova el Pla DonaTIC, per impulsar la presència i el lideratge femení en l'àmbit tecnològic.  Es crearà l'observatori DONATIC per publicar estadístiques i dades i analitzar el foment de la xarxa de dones del sector.

 
 
Formació en línia `Emprèn & TIC Talks`
 
Apunta't al cicle 'Emprèn & TIC Talks'
 

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Publica organitza el cicle de formació en línia 'Emprèn & TIC Talks' per ajudar a crear una startup tecnològica. Les formacions es faran a través de Zoom.

 
 
Noies al programa Bitbot
 
Ets o coneixes dones TIC?
 

Fins al 18 d’agost es podran presentar les candidatures per a Premis DonaTIC 2020 que volen reconèixer el paper de les dones a les tecnologies i oferir referents a nenes i adolescents.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Innovació digital al Punt TIC Palau

Metodologies i eines TIC al Punt TIC Palau

Darrerament, el Punt TIC Palau ha realitzat diferents webinars sobre metodologies i eines TIC. Estan disponibles al seu canal de YoutubecCcle de reflexions Xarxa Òmnia

Formació i reflexió per afrontar el nou escenari post-Covid

La Xarxa Òmnia crea un cicle de reflexions per afrontar els nous reptes que s’esdevindran en l’escenari post-Covid i l’impacte que aquesta crisi tindrà en la comunitat. 
 
NOTÍCIES
 

Programa de mentoria per a dones TIC

Programa de mentoria per a dones TIC

La comunitat de dones Women in Mobile (WiM) i la startup d’edTech TipSchool llancen un programa de mentoria per donar suport a les professionals del sector tecnològic.

 

ViquiPAU 2020

ViquiPAU 2020: coneixement lliure a la Universitat

Amical Wikimedia organitza el ViquiPAU 2020, un concurs per estudiar editant la Wikipèdia amb l'objectiu de millorar articles inclosos com avaluables en les proves d'accés a la universitat d'enguany. Estarà obert del 27 de maig al 10 de juliol.

 

mWeek 2018

Inscriu el teu municipi a la Mobile Week Catalunya 2021

La mWeek és una iniciativa de la Fundació Mobile World Capital i la Generalitat de Catalunya que anima a municipis a inscriure's a la cinquena edició. La data límit per a la recepció de candidatures és fins el 17 de juliol.

 
 
 
AGENDA
 
 
Formació de Google amb Gmail i Calendar
9 de juliol [+info]
30è aniversari d'Electronic Frontier Foundation
Del 10 al 11 de juliol [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC