Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Crida Mobile Week Catalunya 2021

Publicat el 12/06/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
mWeek 2018
mWeek 2018, per Fundació Mobile World Capital. Llicència: Tots els drets reservats

L'edició de la mWeek 2021 anima a ens municipals i consells comarcals de Catalunya per formar part de la cinquena edició de la Mobile Week CatalunyaLa data límit per a la recepció de candidatures és fins el 17 de juliol.

La mWeek és una iniciativa de la Fundació Mobile World Capital i la Generalitat de Catalunya que persegueix l’empoderament digital de la ciutadania per construir un futur igualitari. En aquesta nova edició es seleccionaran un total de 15 poblacions o localitats.

Planteja activitats participatives obertes a tothom, que connecten les eines digitals amb necessitats socials, culturals i ètiques de les persones. Les propostes presentades seran avaluades per representants de Mobile World Capital i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya. 

A qui s’adreça?

S'adreça als ciutadans i ciutadanes de la població de Catalunya on es desplegarà la iniciativa. Es desplegaran propostes que s’adrecin als diferents segments per edat de la població on es realitzi la iniciativa (infants, adolescents, joves, adults i sèniors).

Quines són les temàtiques? 

Els continguts de la programació de la Mobile Week Catalunya 2021 s’emmarcaran en 3 temàtiques centrals:

  1. La protecció de la nostra privacitat i dades a Internet.
  2. Les habilitats professionals digitals: demandes del mercat
  3. El paper que té la tecnologia durant les crisis.

Quins tipus d'activitats es poden realitzar?

  • Xerrades: Conferències, diàlegs, presentacions i entrevistes entre experts amb assistència dels ciutadans i ciutadanes.
  • Tallers: Activitats teòric-pràctiques on els assistents poden formar-se sobre un determinat tema relacionat amb la tecnologia de manera intensiva i interactiva.
  • Family Day: Jornada adreçada a famílies per a que participin en activitats voltant de la tecnologia de manera pedagògica i entretinguda alhora.
  • Programa Associat: Activitats organitzades per entitats col·laboradores locals en les mateixes dates de celebració de la Mobile Week.

Per a més informació sobre la durada, format i documentació de la sol·licitut, podeu consultar aquest enllaç.