Punt TIC

Setmanari Punt TIC
29 de juny - núm. 802

 
 
Recursos i iniciatives per a Dones TIC
 
Recursos i iniciatives Dones TIC
 

Tant el gènere com les tecnologies han estat centrals per explicar els principals canvis de les últimes dècades. En aquest vídeo et mostrem alguns recursos i iniciatives que tenen accés les Dones TIC a Catalunya.

 
 
5 tendències de la transformació digital a l`educació
 
5 tendències de la transformació digital a l'educació
 

L'educació digital ofereix eines tecnològiques per a facilitar i guiar l'aprenentatge i utilitzar les TIC al servei de l'educació. Et donem cinc tendències de transformació digital que estan revolucionant l'aprenentatge.

 
 
Informe estat del mercat del talent digital a Barcelona
 
Estat del mercat del talent digital a Barcelona
 

El passat 22 de juny es va presentar l'informe Digital talent Overview per part de la Barcelona Digital Talent, Mobile World Capital, CTecno i el Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Tecnoestiu a l`Òmnia Torrelles

Tecnoestiu a l'Òmnia Torrelles

Del 6 al 17 de juliol l'Òmnia Torrelles realitza el Tecnoestiu, amb activitats de robòtica, desenvolupament de videojocs, i d'apps per a mòbils per a infants i joves a partir de deu anys.Cursos online a l`Òmnia Vapor Llonch

Vols aprendre LinkedIn i Canva?

El Punt Òmnia Vapor Llonch afronta nous reptes i obre inscripcions a formacions gratuïtes, online, individuades i tutoritzades. Les properes són aprendre a treure tot el suc a LinkedIn i Canva. 
 
NOTÍCIES
 

Apunta`t al Campus d`estiu de Punt TIC 2020!

Apunta't al Campus d'estiu de Punt TIC 2020!

Forma't aquest estiu! Oferim cinc accions formatives per aprendre noves eines i incorporar-les als vostres espais. Els cursos estaran oberts de l'1 al 15 de juliol a través del CampusLAB.

 

mWeek 2018

Crida Mobile Week Catalunya 2021

Fins al 17 de juliol està oberta la convocatòria per a presentar-se a la mWeek 2021. Anima a ens municipals i consells comarcals de Catalunya a formar part de la propera Mobile Week Catalunya.

 

EdukiApp

EdukiApp, l'app lliure de codi obert per a les necessitats educatives

EdukiApp és una app que va ser ideada per un equip de docents d'educació infantil i primària i creada per un equip de quatre persones informàtiques en la Hackovid, hackaton d'ajuda ciutadana.

 

MetaData, nou diari digital

Neix MetaData, el portal web informatiu del sector TIC català

MetaData és un diari digital impulsat per CTecno per donar a conèixer l'ecosistema tecnològic de Catalunya i l’impacte de les innovacions en la societat.

 

Premis DonaTIC 2019

Oberta la convocatòria dels Premis DonaTIC 2020

Ets i/o coneixes Dones TIC? Fins al 18 d'agost es poden presentar candidatures als Premis DonaTIC 2020, organitzats pel Departament de Polítiques Digitals i Administracions Públiques.

 
 
 
AGENDA
 
 
Webinar: Impacte de la Covid-19 en la seguretat alimentària global
30 de juny [+info]
Webinar: 'Ni un segon més a Facebook ni Google'
30 de juny [+info]
Formació de Google amb Gmail i Calendar
9 de juliol [+info]
Ajuts per a projectes d'innovació urbana
Del 12 de juny al 12 de juliol [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC