Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Tecnoestiu a l'Òmnia Torrelles

Publicat el 29/06/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Tecnoestiu a l'Òmnia Torrelles
Tecnoestiu a l'Òmnia Torrelles, per Pexels. Llicència: BY-SA

Del 6 al 17 de juliol l'Òmnia Torrelles realitza el Tecnoestiu, amb activitats de robòtica, desenvolupament de videojocs, i d'apps per a mòbils per a infants i joves a partir de deu anys. Les activitats seran els dilluns, dimecres i divendres de forma online.

Els tallers del Tecnoestiu es realitzaran en línia a través d'una plataforma educativa i amb sessions de seguiment a través de videoconferència.

Robòtica i electrònica de components amb BBC micro:bit 

BBC micro:bit és una petita targeta programable de 4×5 cm dissenyada perquè aprendre a programar sigui fàcil, divertit i a l’abast de tots. Gràcies a la gran quantitat de sensors que incorpora, només amb la targeta es poden dur a terme centenars de projectes. Tant el maquinari com el programari de “micro:bit” és de codi obert.

Aquest taller es realitzarà del 6 al 10 de juliol els dilluns i els dimecres de 10 a 12 i divendres de 10 a 11 hores.

Creació de videojocs Arcade amb Makecode

Makecode Arcade és un entorn desenvolupat per Microsoft per a crear videojocs clàssics en 8bits. El seu entorn gràfic de programació per blocs permet aprendre i desenvolupar jocs de manera senzilla i intuïtiva. Si heu treballat amb Microbit, no serà difícil aprendre a programar amb Makecode!

Aquest taller es realitzarà del 13 al 17 de juliol els dilluns i dimecres de 10 a 12 i divendres de 10 a 11 hores.

Creació d'Apps per a mòbils amb App Inventor

Google App Inventor és un entorn integrat de desenvolupament que permet crear aplicacions mòbils per al sistema operatiu Android. De forma visual i a partir d'un conjunt d'eines bàsiques, l'usuari va enllaçant un conjunt de blocs per crear l'aplicació.

Aquest taller es realitzarà del 20 al 24 de juliol els dilluns i dimecres de 10 a 12 i divendres de 10 a 11 hores.

Podeu realitzar les vostres inscripcions aquí. Per a més informació, podeu contactar amb el centre a torrelles@xarxaomnia.gencat.cat.