Punt TIC

Setmanari Punt TIC
22 de juny - núm. 801

 
 
Apunta`t al Campus d`estiu de Punt TIC 2020!
 
Forma't amb el Campus d'estiu Punt TIC 2020
 

Aquest estiu seguim al vostre costat i us oferim cinc accions formatives per aprendre noves eines i incorporar-les als vostres espais de l'1 al 15 de juliol. Inscripcions obertes.

 
 
Premis DonaTIC 2019
 
Oberta la convocatòria dels Premis DonaTIC 2020
 

El Departament de Polítiques Digitals i Administracions Públiques obre la convocatòria dels Premis DonaTIC 2020. Fins al 18 d’agost es poden presentar candidatures. 

 
 
Informe Digital Talent Overview 2020
 
Coneix l'Informe Digital Talent Overview 2020
 

Avui, Barcelona Digital Talent presenta el segon informe Digital Talent Overview 2020 per conèixer en profunditat l'estat del talent digital a Barcelona. Serà de 17.30 a 19h de manera online.

 
 
 
 
LA XARXA
 

 Bitbot.cat Programa

Bitbot Challenge 2020

Demà finalitza el termini per a la convocatòria Bitbot Challenge 2020, la competició per a empreses i entitats de Catalunya que ofereixen casals d’estiu tecnològics per a infants i joves d'entre 8 i 14 anys.Final de la Technovation 2019

Technovation Girls 2020

La Technovation Girls Catalonia s'acomiada un any més amb esdeveniment online dedicat a les noies participants del projecte, les persones mentores i el jurat. Serà el dissabte 27 de juny. 
 
NOTÍCIES
 

Gamelab Live 2020

Gamelab: Congrés digital del videojoc i l'oci interactiu

Gamelab Live 2020 és un fòrum digital global que reuneix els líders més influents de la indústria mundial del videojoc al voltant de discussions, tallers i networking. Se celebra del 23 al 25 de juny.

 

m4Social publica un informe sobre la bretxa digital en les persones ateses pel Tercer Sector

m4Social publica un informe sobre la bretxa digital en les persones ateses pel Tercer Sector

Amb l'objectiu d'analitzar la realitat sobre la bretxa digital entre les persones ateses per entitats socials, el passat 16 de juny m4Social va fer públic un informe per conèixer la realitat d'aquest àmbit.

 

Voleu participar del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2020?

Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2020

Última setmana per a participar en la 12a edició del Baròmetre del Sector tecnològic a Catalunya de CTecno, una enquesta adreçada a empreses i organitzacions de l'àmbit TIC per analitzar el sector.

 
 
 
AGENDA
 
 
Webinar: Tecnopedagodia
22 de juny [+info]
Women 360⁰ Congress: IV Congrés Realitat Virtual 3D
25 de juny [+info]
Webinar: 'Ni un segon més a Facebook ni Google'
30 de juny [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC