Final de la Technovation 2019
Final de la Technovation 2019. Autor: Associació Espiral, Educació i Tecnologia. 2019. Llicència: Tots els drets reservats.

L’Associació Espiral, Educació i Tecnologia, entitat organitzadora del programa Technovation Girls a Catalunya, organitza un esdeveniment online per a tancar la temporada de la Technovation Girls Catalonia 2020. Serà el proper 27 de Juny i es realitzarà de forma virtual de 9.30 a 12 h

L'acte serà conduït per l’Esther Subías i Aintzane Morales d'Espiral (ambaixadores del projecte) i participaran els 62 equips formats per 230 noies de 10 a 18 anys que han presentat les seves solucions tecnològiques a un problema social.

La trobada començarà amb una presentació de les diferents ponències i activitats. Posteriorment l’acte es dividirà en diverses salas petites virtuals on podreu escoltar cadascun dels projectes que han ideat i dissenyat les noies. Posteriorment, se celebrarà l'èxit que ha tingut la temporada malgrat la Covid-19. 

Programa

9.30 h. : Benvinguda institucional a càrrec de la Presidència d'Espiral, Educació i Technologia, entitat promotora del projecte a Catalunya i de les ambaixadores del projecte.

A continuació, Jordi Puigneró i Ferrer, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública saludarà a les participants i atorgarà la Menció Especial a la mentora TechnovationCAT 2020.Gemma Fargas Ribas, vicerrectora de Responsabilidad Social e Igualdad de la Universitat Politècnica de Catalunya, felicitarà a les participants.

Participarà també Laura Martínez, presidenta de l'Institut Català de les Dones.

10.00 h. :  Activitat saludable de relaxació grupal

10.20 h. : Presentació dels projectes per equips a través de diferents sales virtuals.

12.00 h. : Anunci oficial dels millors equips de Catalunya, semifinalistes oficials del concurs global i que continuen en el concurs.

Robert Riley, Cònsol general dels Estats Units a Barcelona, acompanyarà a les persones participants juntament amb una representat de l'empresa HP i de les Biblioteques de Barcelona.

A continuació, les ambaixadores tancaran la ceremònia, tot celebrant l'èxit de la temporada.

Per accedir a la jornada heu d'inscriure-vos amb aquest enllaç