Gamelab Live 2020
Gamelab Live 2020 . Autor: Pexels. Llicència: BY-SA.

Gamelab és una organització cultural global, sense ànim de lucre que dona cabuda a una comunitat interdisciplinària de líders globals en la intersecció de l'entreteniment, les arts, la tecnologia i el canvi social.

El congrés Gamelab Live 2020, patrocinat per Game, la Fundació i2CAT i l'Unió Europea, comptarà amb més de 50 ponents internacionals i líders en el desenvolupament de videojocs i l'oci interactiu es donaran cita de manera virtual i gratuïta del 23 al 25 de juny.

Programa

Durant tres dies en dues sales simultànies i accés a l'auditori principal, l'esdeveniment començarà el dimarts 23 de juny amb la ceremònia d'apertura que comptarà amb les intervencions dels tecnòlegs creatius Elena Garrán i Ivan Fernández Lobo.

Podeu veure tota la programació aquí.

Networking i mercat virtual

Una part significativa del del Gamelab ‘tradicional’ és el seu Indiehub, un espai dins del recinte de l'esdeveniment en el qual els desenvolupadors indies tenen l'oportunitat de mostrar les seves noves creacions i relacionar-se amb els grans gurus internacionals.

Per a donar continuïtat a l'esperit, en aquesta edició, Gamelab ha posat en marxa un mercat virtual per a videojocs i oci interactiu. El Congrés ha posat en marxa un canal on es reuniran treballs en tots els estats de producció amb l'objectiu de generar networking i negoci.

X Premis Nacionals a la Indústria del Videojoc

GameLab reconeixerà els projectes més excel·lents desenvolupats per estudis i professionals de la indústria del videojoc a l'estat espanyol de l'any 2019. Cada any, organitzen la cerimònia de lliurament de les populars “Puces”, guardó inspirat en el primer joc espanyol de la història, en la qual es premiaran als millors jocs de l'any anterior.

Els Premis inclouen també dues categories especials per a potenciar el treball dels projectes més joves: els premis al millor joc novell i al millor projecte d'estudiants. La cerimònia, per les circumstàncies actuals, es realitzarà en un acte que serà retransmès a través de la pàgina web de l'esdeveniment el dijous 25 de juny.

Podeu registrar-vos aquí.