Punt TIC

Setmanari Punt TIC
15 de juny - núm. 800

 
 
Quina és la situació de les dones i noies TIC a Catalunya?
 
VÍDEO | Situació de les dones i noies TIC a Catalunya
 

Catalunya és referent d'ocupaciótransformació digital però la presència de dones i noies TIC és baixa. Com treballem per a trencar l'escletxa digital de gènere?

 
 
Trobada virtual: Les videoconferències i el teletreball
 
Trobada virtual: Videoconferències i teletreball
 

Com estan canviant les nostres maneres de treballar les videoconferències? Volem intercanviar experiències! Ens trobarem divendres 19/06 a les 12 h. Apunta't a oficina.tecnica@punttic.cat.

 
 
Voleu participar del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2020?
 
Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2020
 

En quin estat es troba el sector TIC? Com hem d'encarar el seu futur? CTecno engega una nova enquesta del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Logo BiblioLab

Ajuts Bibliolab 2020/21

La Diputació de Barcelona amplia el termini de la convocatòria BiblioLAB per persones jurídiques sense ànim de lucre. El període de sol·licituds finalitza el 9/07/2020.Manual sobre identitat digital

Manual sobre identitat digital

Saps quina és la teva petjada digital? Des del Punt Òmnia Vapor Llonch animen a descobrir-lo i treballar-ho a través d'aquest manual sobre identitat digital. 
 
NOTÍCIES
 

Tecnoestiu del Citilab

Programació creativa al Tecnoestiu del Citilab

El Citilab engega una nova edició del Tecnoestiu amb activitats de programació creativa per a infants al seu laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat. Se realitzarà entre el 25 de juny i el 24 de juliol. 

 

Final de la Technovation 2019

Final de temporada de la Technovation Girls Catalonia

La Technovation Girls Catalonia s'acomiada de la temporada 2020 amb un esdeveniment online dedicat a les noies participants del projecte, les persones mentores i el jurat. Serà durant el matí del 27 de juny.

 

mWeek 2018

Crida Mobile Week Catalunya 2021

L'edició de la mWeek 2021 anima a ens municipals i consells comarcals de Catalunya per formar part de la cinquena edició de la Mobile Week CatalunyaLa data límit per a la recepció de candidatures és fins el 17 de juliol.

 

ViquiPAU 2020

ViquiPAU 2020: coneixement lliure a la Universitat

Amical Wikimedia organitza el ViquiPAU 2020, un concurs per estudiar editant la Wikipèdia amb l'objectiu de millorar articles inclosos com avaluables en les proves d'accés a la universitat d'enguany. Estarà obert del 27 de maig al 10 de juliol.

 
 
 
AGENDA
 
 
Esdeveniment virtual: La Bretxa Digital en les persones ateses per entitats socials
16 de juny [+info]
I Hackató online de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona
20 de juny [+info]
Webinar: 'Ni un segon més a Facebook ni Google'
30 de juny [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC